Kleinschalige vakanties

Romantische hotels, luxe vakantievillas, leuke appartementen; vakantie op jouw manier. Voor jou geen grote hotels of resorts, maar je gaat juist voor klein en fijn. Voor accommodaties met een handjevol kamers en waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Waar je echt tot rust komt, met jouw partner, gezin, familie of vriende

Lees meer over Kleinschalige vakanties

Jouw vakanties

Even helemaal niets, precies waar vakantie voor is bedoeld en dat het liefst kleinschalig en wellicht op mooie onontdekte plekjes. Weg van de massa dus. 

Veel bestemmingen bieden dit soort kleinschalige accommodaties; hotels waar de receptionist jouw voornaam weet, waar de barman precies weet wat jij graag drinkt, waar het kamermeisje je de perfecte vakantietips geeft en waar elke medewerker jou uitzwaait als je weer terug naar huis gaat. Persoonlijkheid ten top dus, zoals een welverdiende kleinschalige vakantie hoort te zijn. Het kan gaan om een petit vakantiehuisje ergens in Spanje, of een bijzondere accommodatie in het binnenland van Griekenland. Maar ook om prachtige plekjes, net dat ene dorpje dat niet wordt overspoeld door een mensenmassa aan toeristen. Kleinschalige accommodaties vind je vrijwel overal, net als bijzondere plekjes. Soms is het even zoeken, maar dan heb je ook wat. 

Kleinschalige vakantie Portugal

Ook in Portugal vind je prachtige ‘weg van de massa’-accommodaties, zoals romantische hotelletjes, knusse appartementen of een ieniemienie tiny house waar je herinneringen voor het leven zal maken. Een kleinschalige accommodatie is de ideale uitvalsbasis voor jouw ideale vakantie. Berg de bagage op en trek er heerlijk op uit. Let wel; alles mag en niets moet, want het is nou eenmaal vakantie.

Kleinschalige vakantie Turkije

Is Turkije jouw volgende bestemming; het vakantieland dat vooral bekend staat om haar grote all inclusive-hotels. Niets is minder waar, want zelfs Turkije biedt geweldige kleinschalige accommodaties waar je na één keer graag nog eens terugkomt. 

Kleinschalige vakantie Italie

Ciao bella, dat zeg jij tegen de kleinschalige accommodaties in Italië. Deze vakantiebestemming staat bekend om zijn bijzondere gevoel voor sfeer, eten en drinken; kortom voor alles wat een vakantie geweldig maakt. Ontdek het land en overnacht in een van de kleinschalige boutique hotel, trulli of zelfs kasteel die vaak door een hele familie wordt gerund. In Italië vind je veel sfeervolle, authentieke en kleinschalige vakantieaccommodaties. Je moet slechts nog maar één ding doen; boeken en de koffers pakken!