Over ons

Wie zijn wij?

Reis.nl, onderdeel van het welbekende Travelnerds, is je ultieme gids voor het ontdekken van nieuwe avonturen en bestemmingen. Wij zijn een gepassioneerd team van reisliefhebbers, dat sinds 2008 in de branche actief is. Ons portfolio omvat prominente domeinen zoals vliegtickets.com, Spanje.com, Duitsland.com, Griekenland.com, Turkije.com, Oostenrijk.com, Busreizen.nl en Cruises.nl.

Wat maakt ons uniek?

Wij geloven dat reizen gaat om meer dan alleen het bereiken van een bestemming - het gaat om het beleven van nieuwe ervaringen, het ontdekken van nieuwe culturen en het maken van herinneringen die een leven lang meegaan. En wij zijn er om je daarbij te helpen. Wij zijn creatief, meebewegend en denken graag met je mee. Onze uitgebreide kennis, gebaseerd op 15 jaar ervaring, stelt ons in staat om unieke, op maat gemaakte reisplannen te maken.

Onze samenwerking

Reis.nl is trots op de samenwerking met Vuelandia, maar opereert volledig zelfstandig. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze diensten naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd de persoonlijke aanpak te behouden die je van ons gewend bent.

24/7 Support

Bij Reis.nl begrijpen we dat reizen onvoorspelbaar kan zijn, en daarom bieden we 24/7 support. Of je nu hulp nodig hebt bij het plannen van je reis, ondersteuning nodig hebt tijdens je reis, of vragen hebt na je reis - wij zijn er om je te helpen.

Onze missie

Onze missie bij Reis.nl is om reizen makkelijker en aangenamer te maken. Wij geloven in het creëren van onvergetelijke ervaringen en het aanbieden van de hoogste kwaliteit service. Wij zijn hier om je te helpen jouw volgende avontuur te ontdekken.