Gezinsvakantie

Je hoort ouders vaak zeggen: ‘Als de kinderen het op vakantie naar hun zin hebben, hebben wij dat ook.’ Niets aan gelogen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de kinderen de baas zijn, want jullie zijn samen op vakantie. Zij blij, wij blij. Het hele jaar heb je hard gewerkt om nu samen met jouw partner en kind of meerdere te genieten van een welverdiende vakantie. Samen de wereld ontdekken, samen eropuit gaan. Let bij het boeken van een gezinsvakantie op het kinderentertainment en voor welke leeftijden dit is. Want jouw puber vindt andere dingen leuk dan de kleuter van de buren. Maar veel resorts bieden naast een kidsclub waar de kleintjes worden vermaakt, ook en ruimte voor oudere kinderen waar ze met vrienden kunnen gamen, lachen en gewoon vakantie kunnen vieren. Maar jij kan er natuurlijk ook voor kiezen om samen allerlei dingen te gaan ondernemen. Een dagje zon, zee en strand bijvoorbeeld. Of een spannende fietstocht. Of een bezoek aan een aquapark. Het kan allemaal tijdens een gezinsvakantie!Lees meer over Gezinsvakantie

Jouw vakanties

Vakantie met kinderen

Toen de kinderen werden geboren, werden de vakanties ook anders. Op eens moest je rekening houden met de wensen van de kleine mensen. Maar eerlijk is eerlijk, een fijn en veilig zwembad voldoet al snel en al helemaal als er een animatieteam is dat jouw kroost dag in, dag uit weet te vermaken. Misschien nog wel beter; als er een paar uitdagende glijbanen aanwezig zijn. Kom op, vader of moeder, dit kan jij ook. Ondertussen maken de kinderen vriendjes van over de hele wereld en komen ze jou vertellen over de nieuwe culturen die ze hebben leren kennen. Een vakantie met kinderen is dan ook een aanvulling op het leven. Even tijd voor elkaar, voor het gezin. Heerlijk toch?

Avontuurlijke gezinsvakanties

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om de hele dag aan het zwembad te liggen, maar je kan er ook samen als gezin op uit gaan. Samen op avontuur tijdens een gezinsvakantie. Ontdek je plekje. Ga bijvoorbeeld klimmen, fietsen, surfen, raften of hiken. Samen lekker actief zijn. Veel bestemmingen bieden avontuurlijke gezinsvakanties. Het enige wat jij moet doen is een lijstje maken wat jouw gezin wil. Heb jij of iemand anders binnen het gezin minder ervaring met een activiteit? Geen probleem. Veel bestemmingen/resorts bieden les of een cursus erin. Dus verleg letterlijk jouw grenzen tijdens een avontuurlijke gezinsvakantie.

Actieve gezinsvakantie Europa

Europa biedt prachtige bestemmingen die stuk voor stuk geschikt zijn voor een actieve gezinsvakantie. Zoek je het wat dichterbij huis, dan bieden Duitsland, België, Frankrijk en de Ardennen veel actie. Trek er samen op uit en ontdek elkaars krachten. Maar verder weg vind je natuurlijk ook prachtige vakantiebestemmingen die garant staan voor wat actie. Wat is er fijner om samen met jouw gezin op reis te gaan en met elkaar herinneringen te kunnen maken?