All-inclusive vakantie

Soms, of misschien wel vaker dan soms, heb je even zin om er helemaal tussenuit te gaan. Om de dagelijkse beslommeringen te ontvluchten, de boel de boel te laten, de agenda dicht te gooien en de koffer te openen. Om af te reizen naar een geweldige bestemming waar jij helemaal tot rust komt. Je wil je dan nergens druk over maken; je moet kunnen pakken wat je pakken wil. Kortom, een all inclusive-vakantie is wat jij nodig hebt.

Lees meer over All-inclusive vakantie

Jouw vakanties

All-inclusive vakantie

Tijdens een all inclusive-vakantie hoef je niet elke ochtend, middag en avond te bedenken waar je nu weer moet gaan eten. Nee het eten, dat vaak van hele goede kwaliteit is en uit een breed assortiment bestaat, wordt in de (verschillende) restaurants gepresenteerd. Naast eten hoort lekker drinken er natuurlijk ook bij en ook dat is naar hartelust verkrijgbaar tijdens een all inclusive-vakantie. 

Dus waarom zou je voor een all inclusive-vakantie kiezen?

Een geheel verzorgde all inclusive vakantie is de laatste jaren erg in trek. Dit type vakantie wordt vooral veel geboekt door gezinnen met kinderen, maar is ook zeker populair onder andere doelgroepen. Hotels zijn geheel op het gezinsleven ingesteld. Ouders komen tot rust  en kinderen worden bezig gehouden met het animatieprogramma of activiteiten zoals jeu-de-boules, beachvolleybalcompetities en zelfs zwemlessen.

Naast eten en drinken is er vaak ook toegang tot wellness-voorzieningen en sportfaciliteiten inbegrepen. Er zijn resorts die over een bioscoop en/of discotheek beschikken. Toegang tot die faciliteiten behoort veelal ook tot de all-in formule. Ook hierbij geldt dat dit sterk verschilt per hotel; voorkom teleurstelling en controleer altijd voordat je tot boeken over gaat!

Ultra all inclusive-vakantie

Wil je nog een stapje verder? Kies dan voor een ultra all inclusive-vakantie. Vaak zijn alleen lokale dranken inbegrepen bij een All Inclusive resort en moet je voor geïmporteerde drank een klein bedrag extra betalen. Bij Ultra All Inclusive is dit meestal niet het geval en is letterlijk alles inclusief. 

Een ander voordeel van een all inclusive-vakantie of een ultra all inclusive-vakantie is dat je altijd van te voren ongeveer weet wat de vakantie gaat kosten. Er zullen niet veel extra kosten zijn. In verhouding is een all inclusive-vakantie ook een relatief goedkope vakantie, omdat veel al is inbegrepen. En daarom kiezen veel mensen voor een all inclusive-vakantie. Je kan jouw all inclusive-vakantie ruim van te voren boeken, maar je kan ook kiezen voor een last minute-vakantie. 

Polsbandje

Om ervoor te zorgen dat het personeel van de accommodatie je kan identificeren als hun gast, krijg je bij het inchecken een polsbandje om. Op dat moment gaat de all inclusive verzorging in. Het all inclusive arrangement eindigt op de dag dat je uitcheckt.

All inclusive vakanties: populaire bestemmingen

Ben je benieuwd naar de populairste bestemmingen van een all inclusive vakantie? Hieronder hebben we alle populaire vakantielanden op een rijtje gezet:

Overige populaire All inclusive vakanties

Naast populaire all inclusive bestemmingen, zijn de volgende vormen van een all inclusives ook populair:

All-inclusive vakantie boeken bij Voyago

Interesse gekregen in een all-inclusive vakantie? Bekijk het aanbod op Voyago. Wij hebben een groot en divers aanbod all-inclusives die inspelen op verschillende wensen en behoeftes. Staat jouw favoriete vakantie er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een bericht via onze livechat. We helpen je graag verder met het zoeken van jouw ideale vakantie.