Adults only Vakanties

Wat is een adults only-vakantie?

Als je dan eindelijk aan je welverdiende vakantie kan beginnen, wil je soms of misschien wel meestal niet worden gestoord door jengelende en rondrennende kinderen, krijsende beginnende pubers en boze ouders. Nee, jij wil rust, plezier en ontspannen, want het is nou eenmaal vakantie. En dat doe je optimaal tijdens een adults only-vakantie, een vakantie zonder kinderen! Adults only-vakanties worden steeds populairder; steeds meer touroperators bieden dit soort vakanties aan. Wat betreft resorts, worden kinderen onder een bepaalde leeftijd niet toegestaan. Deze leeftijdsgrens kan 16, 18 of zelfs 21 jaar zijn, dus het is verstandig om voordat je boekt even te checken, mocht je van plan zijn om met een tiener of jongvolwassene vakantie te vieren.

Lees meer over Adults only Vakanties

Jouw vakanties

Voor wie is een adults only-vakantie?

Heel simpel: voor iedereen die er even tussenuit wil zonder zijn eigen kinderen of niet gestoord wil worden door andermans kinderen. Voor honeymooners bijvoorbeeld. Want zeg nou zelf, tijdens een (huwelijks)reis wil je toch alleen maar oog voor elkaar hebben. Maar ook groepen vrienden en vriendinnen en ouderen kiezen regelmatig voor een Adults Only-vakantie. Weet je nog hoe je vakantie vierde voordat er kinderen waren? Lekker uitslapen, ’s avonds tot lang op het terras van het hotel genieten van de warme avonden, zonder dat je steeds hoefde te gaan checken of alles wel goed ging met de kids. Lekker op het strand liggen zonder de angst dat de kinderen misschien te ver de zee in lopen. Tijdens een adults only vakantie heb je alle vrijheid om te doen en laten wat je wil. 

Adults only resorts zijn perfect ingespeeld op dit soort vakanties en kunnen een verschillende sfeer hebben. Sommige resorts zijn meer levendig vol activiteiten en andere resorts zijn juist heel rustig en romantisch. 

Adults only all inclusive

Wil je je helemaal nergens druk over maken tijdens de vakantie, kies dan voor een all inclusive adults only-vakantie. Alles is dan voor jou geregeld, het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je je begeeft naar een van de restaurants waar je heerlijk kan genieten van alles wat er op het de menukaart staat. Alhoewel, je ook prima bediend wordt vanaf jouw eigen strandbedje. Of dat je de teugels laat vieren in een van de bars. Als dat geen vakantie is…

Adults only Griekenland

Griekenland, het land van de moussaka, ouzo en het gooien van borden, maar ook het land van adults only-vakanties. Nestel je op een van de ligbedjes op het Griekse strand en droom heerlijk weg en denk vooral niet aan jouw eigen kroost of wordt niet lastig gevallen door die strandbal die net voor jou neerploft. Nee, jij geniet van een adults only-vakantie in Griekenland. Heerlijk eten en drinken, en de verschillende eilanden verkennen. 

Adults only Egypte

Egypte is geschikt als zon-, zee- en strandbestemming, maar wie van cultuur, duiken of snorkelen houdt is ook in Egypte aan het juiste adres. De bouwwerken en kunstschatten van de farao’s wekken de interesse en nieuwsgierigheid van velen. Toeristen willen dan ook vaak iets proeven van de oosterse sfeer van dit islamitische land. De belangstelling voor het oude, maar zeker ook voor het nieuwe Egypte is de laatste jaren flink toegenomen. Steeds populairder worden de duik- en snorkelreizen naar Egypte. Met meer dan 800 kilometer aan koraalriffen behoort Egypte tot de mooiste duiklocaties ter wereld. Daarnaast bezoeken toeristen ook graag de Egyptische woestijn. En waar slaap je dan? Precies in een adults only-resort waar het jou aan niets ontbreekt. In Egypte vind je veel adults only-resorts die ook nog eens goed betaalbaar zijn. 

Adults only Curaçao 

Wie niet alleen van elkaar in alle rust wil genieten, maar ook het typische Caribische sfeertje wil ervaren, kan kiezen voor een adults only-vakantie op Curaçao. Het tropische eiland dat bekend staat om haar witte zandstranden, azuurblauwe zee, vriendelijke bevolking, mooie onderwaterwereld en heerlijk eten en drinken. Kies op Curaçao voor een van de adults only-resorts en je weet zeker dat jouw vakantie niet meer stuk kan. Je zal er spijt van krijgen.