St. Hubertushof

  • St. Hubertushof
  • 6 foto's

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Bad Gleichenberg.

Over St. Hubertushof

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Bad Gleichenberg.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift en een receptie beschikt over 15 kamers. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een bibliotheek, een medische dienst, een conferentieruimte, een rookmelder en een rookzone – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, een spa, een sauna en wandelen zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Anderen bekeken ook