Alles over Griekenland
 • ‘Griekenland heeft het lekkerste eten’

  Uit een poll van reviewplatform Zoover.nl blijkt dat Nederlandse vakantiegangers Griekenland kiezen als land waar je het lekkerst kunt eten. Met ruim 1300 stemmen krijgt het Europese land 30 procent van de stemmen.

  Lees meer
 • Eilandhoppen: vijf Griekse droomeilanden

  Eilandhoppen is populair in Azië of in het Caribisch gebied, maar heb je ooit aan Griekenland gedacht? Een avontuurlijke reis langs de vele Griekse eilanden, is de ideale manier om de veelzijdigheid van deze bestemming te ontdekken.

  Lees meer
  Santorini
 • De 7 leukste eilanden van het prachtige Griekenland

  Met meer dan 6.000 eilanden is Griekenland enorm. Slechts een klein deel is bewoond en ieder Grieks eiland heeft zijn eigen charme. Maar wat zijn nu de leukste eilanden voor een zonvakantie? We helpen je door de 7 leukste eilanden van Griekenland op een rijtje te zetten. #voorstraks

  Lees meer
 • Samos, het groenste eiland van Griekenland

  Dat Griekenland het perfecte land is om te gaan eilandhoppen, weten velen. Wat men niet weet, is dat het sprookjesachtige eiland Samos perfect te combineren is met de Dodekanesos eilanden Kos, Kalymnos en Patmos. Sla Samos ook écht niet over, want dit is een van de groenste eilanden van Griekenland met een prachtige natuur.

  Lees meer
 • Griekenland: Ontdek de prachtige eilanden van dit land

  Als je Griekenland hoort dan denk je al gauw aan het land met veel cultuur, een aangenaam klimaat, heerlijke gerechten en leuke bezienswaardigheden. Ook heeft het land veel te bieden wat betreft natuur, zon, zee en strand en is daarom erg populair als vakantiebestemming.

  Lees meer
 • Griekenland: onuitputtelijke opties, ook voor 2018

  Eén ding is zeker: Griekenland is helemaal terug als populaire vakantiebestemming. En ook voor je (zomer)vakantie in 2018 verdient Griekenland een kans. Want naast de keuze die je hebt uit de verschillende eilanden, is het een fijne strandbestemming met talloze activiteiten om te ondernemen.

  Lees meer
 • Eilandhoppen in Griekenland: alles voor een gevarieerde vakantie

  Griekenland is bij uitstek geschikt om rond te reizen. Het land telt namelijk 6.000 eilanden, waarvan er 227 bewoond zijn. Een prima bestemming dus voor eilandhoppen, en daarmee voor een gevarieerde vakantie.

  Lees meer