Reis.nl

Reis Zweden

Home » Reis Zweden
Reisorganisaties:

Reis Zweden

Zweden is een prachtige en veelzijdige vakantiebestemming. Door de langgerekte vorm is het Zweedse landschap enorm gevarieerd, van de toendra-achtige hoogvlakten in Lapland in het noorden, de eindeloze bossen en meren in centraal Zweden tot de vriendelijke glooiende heuvels en kilometers lange kust en stranden in het zuiden. U vindt er rust en ruimte en het land is zo schoon! Schoon water en frisse lucht zorgen dat u weer even helemaal op adem kunt komen. In Zweden is wildkamperen toegestaan, dus u kunt er een echt avontuur in het wild van maken. Maar er zijn ook talrijke buitenhuisjes en campings, waar het ook voor kinderen goed toeven is!

In het noorden vindt u ruige natuur en kunt u urenlang wandelen en fietsen door de uitgestrekte bossen. U komt langs meren en watervallen, zoals de Tännforsen, de grootste waterval van Zweden. Maar u kunt er ook terecht voor het meer avontuurlijke werk zoals raften en mountainbiken. Bovendien kunt u ook gaan klimmen want u vindt er de grootste berg van Zweden, de Kebnekaise. Geniet van de middernachtzon, een ervaring om nooit te vergeten. Op 21 juni wordt deze gebeurtenis altijd gevierd. Maar ook in de winter is Zweden erg aantrekkelijk. Je kunt er prima skien of langlaufen en heel bijzonder is het ijshotel, het Jukkasjärvi, dat elke winter opnieuw wordt opgebouwd!

Reis.nl heeft de mooiste en meest fascinerende reizen naar Zweden voor u op een rijtje gezet. Boek vandaag nog en ga lekker uitwaaien tijdens een reis Zweden!

Door ons aanbevolen reizen naar Zweden:

Single Reis - Winterexpeditie Zweden

8-daagse Singlereis op Winterexpeditie in Zweden met sneeuwscooter- & huskytocht...

Vanaf €1799.00
Bekijken
Isaberg Mountain Resort

Zeer mooi vakantiepark met prima bungalows. Het park ligt midden in een natuurreservaat en biedt vol...

Vanaf €338.00
Bekijken
Riddargatan

Fraai kleinschalig hotel met zeer centrale ligging. De wijk Östermalm is een gezellig gedeelte van d...

Vanaf €235.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: