Reis.nl

Reis Zuid Afrika

Home ยป Reis Zuid Afrika
Reisorganisaties:
Meer informatie
» Meer over Zuid Afrika

Reis Zuid Afrika

Een reis naar Zuid Afrika is een overgetelijke ervaring. Dit schitterende land heeft een adembenemend mooie natuur, een heerlijk zacht klimaat en is zeer veelzijdig. Maak een reis langs de Tuinroute met de wilde bloemenvelden en de regenwouden of maak een wijnreis langs door de uitgestrekte wijnvelden waarbij u wijn kunt proeven op de wijnboerderijen. Een safari in een landrover over het wereldberoemde Krugerpark mag natuurlijk ook niet aan uw reis naar Zuid Afrika ontbreken; met uw verrekijker krijgt u leeuwen, luipaarden, buffels, olifanten en zelfs neushoorns te zien! En ook de andere nationale parken zijn een bezoek zeker waard.

Ontdek Kaap Punt, Zululand, de Blyde River Canyon en de imposante Drakensbergen. Of geniet van een heerlijk strandvakantie bij de gezellige badplaats Durban. Ook een bezoek aan de megapool Kaapstad hoort er echt bij. U kunt er heerlijk winkelen en uitgaan, maar u kunt ook de nabijgelegen, ruim duizend meter hoge, tafelberg beklimmen of abseilen! Maar u kunt ook op een wat minder avonturische manier boven komen, met de kabelbaan, eenmaal boven heeft een duizelingwekkend mooi uitzicht! Bezoek ook het Robbeneiland, waar Nelson Mandela zijn 27 jarige gevangenschap heeft uitgezeten.

Reis.nl heeft de mooiste, meest fascinerende en voordeligste reizen naar Zuid Afrika voor u bij elkaar gezocht; kies en boek meteen!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: