Reis.nl

Wereldreis

Home » Wereldreis
Reisorganisaties:

Wereldreis

Een wereldreis is een goede manier om wat van onze prachtige wereld te zien. Er zijn zoveel mooie plaatsen op onze aarde; schitterende steden, imposante natuur en plaatsen die getuigen van een lange en indrukwekkende historie. Maak bijvoorbeeld een culturele rondreis door Rusland en verken de prachtige steden Moskou en St. Petersburg. Of duik in de wereld van oude kloosters, imposante beboste bergen en valleien in de “parel van de Balkan’ Macedonië. Ontdek de magie en ongekende schoonheid van Afrika en bereis Noord Amerika van oost naar west.

Overal in de wereld zijn interessante plaatsen die het waard zijn om te zien. Om iets met eigen ogen te aanschouwen is een hele andere ervaring dan als u er een boek over zou lezen of een film over zou bekijken. Zo hebben we allemaal wel eens iet gehoord of gelezen over de Transsiberië Express, maar om deze reis zelf te maken is natuurlijk veel leuker! En hoe zou u het bijvoorbeeld vinden om naar het eind van de wereld te reizen en walvissen, pinguins en orka’s te ontmoeten en gigantische gletsjers, pampa’s, meren en imposante watervallen te zien? Dat kan in Patagonië. Of trekt u liever naar mysterieus Azië en volgt het spoor van Marco Polo over de beroemde historische zijderoute?

Bent u echt avontuurlijk aangelegd? Dan stapt u gewoon in het vliegtuig met een fly-drive ticket en en ontdekt de wereld op eigen houtje! Begint het al te kriebelen? Boek snel uw wereldreis bij Reis.nl!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: