Reis.nl

Reis Verenigde Arabische Emiraten

Home » Reis Verenigde Arabische Emiraten
Reisorganisaties:

Reis Verenigde Arabische Emiraten

Bij een reis naar de Emiraten denken we snel aan luxe en het mysterieuze Midden Oosten. Dat klopt zeker, maar daarnaast hebben de Verenigde Arabische Emiraten nog veel meer te bieden. Een imposant en ruig woestijnlandschap, prachtige kustlijn en onderwaternatuur, fantastische sportmogelijkheden, ultra moderne winkelcentra en kleurrijke, levendige bazaars. Dat is allemaal Emiraten!

De Verenigde Arabisch Emiraten zijn een paar kleine staatjes met een totale oppervlakte die twee keer zo groot is als Nederland. Het zijn zeven emiraten; Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ras al-Khaimah, Fujarah, Ajman en Umm al-Qaiwain. Het land bestaat grotendeels uit woestijn met de uitlopers van het Hajar-gebergte in het noorden waarvan de toppen zo’n 2000 meter hoog zijn. Het bevolkte gebied bevindt zich dan ook vooral aan de kust.

Tijdens een rondreis door de Emiraten kun je genieten van de variatie die het land te bieden heeft; zonovergoten witte stranden, luxe moderne steden waar je heerlijk kunt winkelen, eindeloze woestijnen in vele kleuren die je per kameel of buggy kunt verkennen, ruige berggebieden, groene, rustgevende wadi’s en oases. Het hypermoderne Dubai staat bekend om de bizarre architectonische bouwwerken, zoals palmeiland; een kunstmatig aangelegd eiland in de vorm van een palm. Maar er zijn ook vele traditionele souks waar je heerlijk kunt rondsnuffelen. En als je van shoppen houdt, kun je ook één van de winkelcentra in duiken; vooral goud is heel goedkoop in de Emiraten!

Door ons aanbevolen reizen naar Verenigde Arabische Emiraten:

Luxe combinatiereis Dubai en Mauritius

Een vakantie op Mauritius is uitstekend te combineren met een verblijf in Dubai. Twee nachten stop-o...

Vanaf €2707.00
Bekijken
Ocean View

Hotel Ocean View combineert een stedentrip met een strandvakantie. Maar dan wel op z'n Dubais! Dat b...

Vanaf €1169.00
Bekijken
Hotel Marco Polo

Vakantie naar Dubai met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt....

Vanaf €654.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: