Reis.nl

Vakantiehuis

Home » Vakantiehuis
Reisorganisaties:

Vakantiehuis

Zin in een ongedwongen vakantie met uw eigen gezin of met vrienden? Een vakantiehuis ergens in Europa biedt u de privacy en comfort die u thuis gewend bent. U bent er dus even helemaal uit, terwijl u toch ‘thuis’ bent!

Er zijn diverse soorten vakantiehuizen beschikbaar in vele landen in Europa zoals Italië of Spanje. Er zijn luxe villa’s in Zuid Frankrijk, knusse chalets in Oostenrijk, en gezellige huisjes in Toscane. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende kenmerken zoals vakantiehuizen zonder of met zwembad. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Europa barst van de prachtige vakantiebestemmingen, ook plaatsen waar u misschien niet meteen aan zou denken. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige natuur op IJsland, Andorra of Montenegro!  En met een budgethuisje of een last minute aanbieding ben u nog voordelig op vakantie ook! Maar u kunt het ook lekker dichtbij houden en in ons eigen land een huisje op een vakantiepark huren.

Een vakantiehuis biedt u dus de gelegenheid om uw vakantie precies zo in te richten als u het wilt. Alleen voor de gezelligheid moet u zelf zorgen!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: