Reis.nl

Reis Tsjechië

Home » Reis Tsjechië
Reisorganisaties:

Reis Tsjechië

Tsjechië is sinds het tot de EU is toegetreden, steeds meer terrein aan het winnen als toeristenbestemming. Tsjechië heeft dan ook veel te bieden: een prachtige natuur, een lange geschiedenis en een rijke cultuur. Bovendien heeft Tsjechië een zeer goede infrastructuur zodat u op diverse manieren naar en in Tsjechië kunt reizen.

Trek de sprookjesachtige bossen van het Boheemse Woud in, bewonder de zandsteenkastelen van Cesky Raj of ontspan in de  stijlvolle negentiende-eeuwse kuuroorden. Door heel het land vindt u diverse thermale baden en kuuroorden, ontstaan door vulkanische activiteiten, met name in en om Karlovy Vary.

Het landschap is zeer gevarieerd zodat u veel mogelijkheden heeft om van de natuur te genieten of voor sportieve aktiviteiten. In het noorden treft u het bergachtige gebied van de Bohemen en in het zuid-westen ligt het eindeloze Boheemse woud. Overal in het land vindt u schitterende meren en rivieren die zich uitstekend lenen voor diverse vormen van watersport. Maak urenlange wandelingen in de natuurgebieden van Bohemen en Moravië, of maak een kanotocht over de rivieren. Voor cultuur en historie kunt u uw hart ophalen in Praag met de talloze musea, galerieën, theaters en prachtige gebouwen. Maar u kunt er ook heerlijk winkelen of uitgaan! Reis.nl biedt u de gelegenheid om de mooiste en voordeligste reizen naar Tsjechië te boeken. Profiteer meteen!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: