Reis.nl

Reis Tanzania

Home » Reis Tanzania
Reisorganisaties:

Reis Tanzania

Bij Tanzania is het eerste waar u waarschijnlijk aan denkt; safari. Niet zo vreemd natuurlijk, want Tanzania heeft een schitterende en ongerepte natuur, met overal bovenuit torend de imposante Kilimanjaro. Bezoek de reservaten en nationale parken om het wild; de ‘big five’, impala’s en vogels te kijken. Maar behalve deze betoverend mooie natuurparken heeft Tanzania nog veel meer te bieden!

Zo zijn er de schitterende stranden van Zanzibar, waar u een heerlijk ontspannende strandvakantie kunt vieren. Er kan ook gedoken worden want onder het wateroppervlak ligt een prachtige onderwaterwereld verborgen. Ook een bezoek aan het Lake Manyara of de Ngorongoro krater mag niet aan uw reis naar Tanzania ontbreken. Deze laatste is een wereld op zich, de krater heeft een doorsnede van zo’n 20 kilometer en heeft een eigen ecosysteem met  graslanden, rivieren, moerassen, meren en bossen en een vaste populatie van leeuwen, olifanten, luipaarden, buffels, hyena’s, neushoorns, nijlpaarden, gnoes en apen. Omdat de krater een afgesloten gebied is met zoveel diersoorten, wordt het ook wel ‘de ark van Noach’ genoemd!

Ook de steden en dorpen zijn leuk om te bezoeken. Zo is er bijvoorbeeld het stadje Arusha met een gezellige markt waar u het mooiste houtsnijwerk kunt kopen.

Zin in safari? Reis.nl heeft hier de mooiste Tanzania reizen geselecteerd en dat voor een zacht prijsje! Boek snel een onvergetelijke reis Tanzani.

Door ons aanbevolen reizen naar Tanzania:

Luxe rondreis door het zuiden van Tanzania

Deze reis laat u kennismaken met het onbekende zuiden van Tanzania. Een prachtig ongerept gebied met...

Vanaf €6550.00
Bekijken
Safari Wildparken van Tanzania

Vlieg-/rondreis Tanzania met o.a. de nationale parken van Arusha, Tarangire, Lake Manyara, Serengeti...

Vanaf €3229.00
Bekijken
Reef & Beach Resort

Rustzoekers en zonfanaten hebben de tijd van hun leven bij het Reef & Beach Resort. Hoe kan het ook ...

Vanaf €949.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: