Reis.nl

Reis Slovenië

Home » Reis Slovenië
Reisorganisaties:

Reis Slovenië

Slovenië is een onbekende maar heerlijke vakantiebestemming voor een strandvakantie. Na een heerlijke dag aan het water, gaat u lekker uit eten in één van de uitstekende restaurants. Vergeet daarbij vooral niet om van de lokale wijnen te proeven. Maar slovenië heeft nog veel meer te bieden!

In het binnenland van Slovenië ontdekt u een prachtig en gevarieerd landschap en diverse natuurparken. Hier kunt u prachtige wandelingen maken of zelfs paardrijden. In de hoofdstad Ljubljana kunt u genieten van cultuur en historie en van prachtige Jugenstillhuizen. Maar Piran is waarschijnlijk nog mooier. In deze prachtige badplaats met smalle straatjes en romantische pleintjes kunt u heerlijk wandelen en de kathedraal bezichtigen.

In het zuidwesten van Slovenië kunt u prachtige druipsteengrotten bezoeken zoals de grotten van Postojna, Skocjan en Snezna, met indrukwekkende stalagmieten en stalactieten. Het Meer van Bled is ook een plaats die u gezien moet hebben. Vanaf de rand van het meer heeft u een fantastisch uitzicht op de bergen. Met een pledna-bootje kunt u naar het Maria-eiland in het meer varen en in het Kasteel van Bled is een museum gevestigd.

Kortom, Slovenië is een vakantieland dat beslist ontdekt moet worden! Reis.nl heeft de mooiste reizen naar Slovenië voor u op een rijtje gezet. Boek vandaag nog een reis Slovenië!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: