Reis.nl

Reis Sint Maarten

Home » Reis Sint Maarten
Reisorganisaties:

Reis Sint Maarten

Sint Maarten is een hele bijzondere vakantiebestemming doordat het eiland bestaat uit een Frans en een Nederlands gedeelte. In het Franse deel, dat Marigot als hoofdstad heeft, heerst de ontspannen sfeer van de zuidkust van Frankrijk. U kunt er heerlijk op een terrasje gaan zitten en genieten van een café au lait met een verse croissant. Philipsburg is de gezellige hoofdstad van het Nederlandse deel, dat veel toeristischer en levendiger is. U kunt er lekker winkelen, uit eten gaan en uitgaan. Op Sint Maarten kunt u uw vakantie inrichten precies zoals u wilt; vol actie en watersport of juist heerlijk ontspannen en veel rust op één van de vele prachtige stranden op het eiland.

Op het Nederlandse deel vindt u Little Bay, met prachtig en rustig blauw water. U kunt er heerlijk zwemmen, snorkelen en duiken. Oyster Pond is de thuishaven voor vele boten en zeiljachten en u vindt er het parelwitte strand Dawn Beach.  In het Franse dorpje Grand Case kunt u genieten van een overheerlijke vismaaltijd in een eenvoudig eethuisje of een luxe diner in een gourmetrestaurant. Ook in het dorp Anse Marcel aan de noordkust van het eiland heerst een gezellige Franse sfeer.

Boek snel een reis Sint Maarten met de vele gezellige dorpjes en badplaatsen, de prima stranden en het prachtige water. Reis.nl heeft de mooiste en voordeligste reizen voor u geselecteerd!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: