Reis.nl

Reis Sicilië

Home » Reis Sicilië
Reisorganisaties:

Reis Sicilië

Onder de ‘laars’ van Italië in de Middelandse Zee licht het prachtige eiland Sicilië. Een vakantiebestemming die nog niet ontdekt is door het massatoerisme maar toch alles te bieden heeft wat u zich maar kunt wensen; een mooi landschap, veel historische bezienswaardigheden, mooie stranden en zowel kleine knusse hotelletjes als luxe resorts.

Sicilië heeft een afwisselend landschap met glooiende heuvels en ruige bergen en de zon schijnt zowat altijd! De bergachtige gebieden op het eiland met de nog werkende vulkaan de Etna en het Nebrodi- en Madoniegebergte, bieden een schitterend panorama voor lange wandelingen. Aan de zuidkust vindt u prachtige afgelegen strandjes waar geen mens te zien is en gezellige stadjes waar u heerlijk op een terrasje kunt zitten of de nauwe steegjes verkennen.

Ook op cultureel gebied heeft Sicilië veel te bieden; door de lange en woelige geschiedenis van het eiland. Overal ziet u invloeden uit de Griekse en Romeinse tijd. Zo mag een bezoek aan het Theatro Greco in Taormina niet ontbreken. Zo hoog gelegen is het uitzicht ronduit adembenemend. Met helder weer kunt u de Etna zien, met de witte top tegen de helderblauwe lucht. Verder is er het Valle dei Templi bij Agrigento waar  prachtige, goed bewaard gebleven, Griekse tempels zijn. Laat u ook betoveren door het eiland en boek een voordelige reis Sicilië op Reis.nl!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: