Reis.nl

Reis Seychellen

Home » Reis Seychellen
Reisorganisaties:

Reis Seychellen

Aan de oostkant van Afrika, op zo’n 2 kilometer van de kust, ligt de Seychellen archipel. Een groep van 115 schitterende eilanden die zeer geliefd zijn als vakantiebestemming voor natuur- en strandliefhebbers, maar ook als romantische bestemming voor honeymooners. Maar ook als duikbestemming zijn de Seychellen zeer populair; de onderwaterwereld in omringende wateren van het eiland St. Anne is zo mooi dat het gebied zelfs is uitgeroepen tot nationaal park!

Het grootste en belangrijkste eiland is Mahé. Het omvat een bergachtig binnenland, een prachtige flora en fauna, heerlijke stranden en de hoofdplaats Victoria. Voor een romantisch diner of een gezellig avondje uit kunt u in deze havenstad prima terecht. Kenmerkend voor Victoria zijn de typische houten huizen met luikjes in verschillende kleuren. Op St. Anne en Silhouette Island kunt u zich lekker laten verwennen in een kuuroord. Praslin, dat veel kleiner is, is het paradijs voor de natuurliefhebber en de vogelspotter en ook op Bird Island zijn vele prachtige tropische vogels te zien..

Voor een luxe tropische vakantie moet u dus op de Seychellen zijn. Geniet van een ontspannen strandvakantie en van een schitterende natuur. Reis.nl heeft de mooiste reizen naar de Seychellen voor u geselecteerd. Profiteer van onze voordelige prijzen en boek vandaag nog een reis Seychellen!

AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa

Een hotel dat bekend staat als 'Beauty and the Beach' kan alleen maar goeds betekenen. In het Avani ...

Vanaf €1514.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: