Reis.nl

Reis Schotland

Home » Reis Schotland
Reisorganisaties:

Reis Schotland

Als u er even helemaal tussenuit wilt in een compleet andere wereld, dan is Schotland de perfecte bestemming voor u. In dit noordelijk deel van het Verenigd Koninkrijk ontdekt u prachtige steden, een eindeloos landschap, middeleeuwse kastelen en juwelen van tuinen. Laat u overdonderen door de prachtige natuur, bewonder de diverse diepe Lochs, maak urenlange strandwandelingen of ga zalmvissen in een snelle rivier. Schotland is anders!

Door het lange en woelige verleden van Schotland vindt u overal imposante burchten, abdijkerken en nog veel meer andere bezienswaardigheden, maar het verleden is ook goed bewaard gebleven in de sfeervolle en mooie steden! Van Edinburgh kan gerust gezegd worden dat het één van de mooiste steden van Europa is, het ligt op de heuvels aan de zee en omvat enorm veel bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan Edinburgh Castle, dat boven op een rots, midden in het centrum ligt. U kunt er de kroonjuwelen bewonderen en genieten van een schitterend uitzicht over de stad.

De gezellige havenstad Oban, met de Victoriaanse huizen is een bezoek ook zeker waard. Of maak een dagtocht naar Mull en Iona met de ferry. Geniet van de prachtige natuur op Mull en ontdek het mystieke eiland Iona, de bakermat van Europa’s Christendom.

Reis.nl heeft de mooiste en voordeligste reizen naar Schotland voor u geselecteerd. Boek meteen een fantastische reis Schotland!

Cruise Schotland, IJsland & Noorwegen

15-daagse zeecruise per ms Koningsdam**** vanuit Amsterdam naar o.a. Edinburgh, Invergordon, Reykjav...

Vanaf €1798.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: