Reis.nl

Reis Rusland

Home » Reis Rusland
Reisorganisaties:
Meer informatie
» Reis Moskou

Reis Rusland

Rusland is het grootste land ter wereld en is daarom ontzettend veelzijdig. Strandliefhebbers kunnen er hun hart ophalen, maar ook voor natuur- en cultuurliefhebbers is er genoeg te zien en te beleven. De prachtige en grote natuurgebieden zoals de Westelijke Kaukasus en de ongrepte Komiwouden zijn een uitdaging voor de wandelaar en hiker. Maar ook het Oeralgebergte, de steppen en de toendra’s zijn prachtig om te ontdekken. In de winter bieden de berggebieden trouwens volop gelegenheid voor de wintersport! Kortom, Rusland is een fantastisch vakantieland!

In de prachtige eeuwenoude steden kunt u genieten van cultuur en historie. Maak een stedentrip naar Moskou, bewonder het Rode Plein en het Kremlin, woon een ballet of een opera bij in het wereldberoemde Bolsjoj Theater. Ook St. Petersburg is overigens een fantastische stad om een tijdje te vertoeven, u vindt er het Winterpaleis en het beroemde Paleisplein. In de grote steden in Rusland kunt u ook fantastisch winkelen en er zijn overal goede restaurants om van de Russische keuken te genieten.

De Zwarte Zee en de levendige badplaatsen bieden een schitterende omgeving voor een heerlijke strandvakantie. Ga er lekker relaxen aan het strand en duik bekende badplaatsen in als Sochi en Anapa.

Over Rusland is nog veel meer te vertellen. Ga het zelf beleven en boek een reis Rusland op Reis.nl! We hebben de meest voordelige, mooie en fascinerende reizen al voor u geselecteerd.

Single Reis Highlights van Moskou & St Petersburg

Stedentrip Rusland speciaal voor singles incl. ontbijt, met o.a. het Rode Plein, Kremlin, metro van ...

Vanaf €929.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: