Reis.nl

Rondreis

Home » Rondreis
Reisorganisaties:

Rondreis

Bent u avontuurlijk ingesteld en wilt u graag de wereld verkennen en onze prachtige aarde zien? Maak dan uw keuze uit één van onze fantastische rondreizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru? Ontdek de mysterieuze Machu Picchu en trek door de jungle! Sadawee biedt diverse spannende reizen naar verre en mysterieuze oorden!  U kunt er ook reizen vinden die geschikt zijn voor het hele gezin; een goede manier om uw kinderen wat over de wereld te leren.

Of maak een rondreis door Costa Rica en aanschouw de reuzenschildpadden in het beroemde nationale park Tortuguero met eigen ogen. Ontdek de indrukwekkende vulkaan Arenal of maak een wandeling over de hangbruggen in de nevelwouden van Monteverde.

Baobab biedt ook fascinerende reizen in dat gebied, zoals een rondreis door Peru, het land van de Andes en de Inca-indianen. Maak bergwandelingen door de Andes, bezoek de indianenmarkten, bewonder het schitterende Titicameer of ga naar Paaseiland en bezichtig de gigantische Moai-beelden. Ontdek de machtige natuur met o.a. condors, zeeleeuwen en pinguins.

Ook bij Koning Aap kunt u een interessante rondreis boeken. Ontdek de paleizen van de vroegere maharadja’s in Rajasthan tijdens een reis door betoverende Indiase landschappen met schitterende bouwwerken, een imponerende natuur en religieuze processies. Of volgt u liever een pelgrimsroute door het prachtige Tibet? In de ‘Hemeltrein’ door het ‘Dak van de Wereld’ ziet u het ruige en verstilde landschap van deze verborgen wereld. Ontdek de hoogtepunten van Tibet en bezichtig de prachtige Chinese stad Chengdu.

Van heel andere aard is een cruise over de Nijl; u maakt een reis in de tijd en gaat terug naar de fascinerende wereld van de farao’s. Bezichtig de imponerende tempels op de oevers van deze machtige rivier tussen Aswan en Luxor. Boer & Wendel biedt diverse rondreizen door Egypte, maar ook door verschillende andere fascinerende landen. Bent u liever onafhandelijk? Maak dan een selfdrive door bijvoorbeeld Namibië of één van de andere Afrikaanse landen. Zo kunt u de prachtige natuur bewonderen en uw reis zelf indelen. NRV biedt de mogelijkheid voor een selfdrive rondreis in diverse landen.

De wereld heeft nog zoveel mooi plekken om te ontdekken, boek snel een onvergetelijke rondreis bij Reis.nl!

 

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: