Reis.nl

Reis Roemenië

Home » Reis Roemenië
Reisorganisaties:

Reis Roemenië

Roemenië is een vrij nieuwe vakantiebestemming waar u nog echt van alles kunt ontdekken. Het land heeft een prachtige natuur met schitterende bergen die zich uitstekend lenen voor de wintersport, maar ook voor heerlijke bergwandelingen in de zomer. Roemenië heeft een overvloed aan cultuur. In de eeuwenoude dorpen en steden lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Geniet van de oude binnenstadjes, de gigantische kastelen, de kloosterkerken, ruïnes en kerken die het land rijk is. Aan de kust kunt u genieten van een echte strandvakantie, maar u kunt ook de natuur intrekken in de delta waar u gigantische pelikaankolonies kunt zien.

Roemenië is het land van de kuurreizen en Dracula!

Het Bran Kasteel in Transsylvanië, is het kasteel van Dracula en is een bezoek zeker waard. Ook de middeleeuwse steden zoals Bran, Biertan en Sighisoara zijn erg mooi om te zien. De omgeving is er bergachtig en u kunt er heerlijk wandelen. Ook de houten kerken van Maramures mag u niet missen. Deze kerken zijn in verschillende stijlen gebouwd in het bosrijke Maramures. Ook een citytrip naar Boekarest is een fantastische ervaring. De prachtige stad is gelegen aan de oevers van de Dâmbovita. Bekijk er de mooie historische gebouwen, bezoek het Mazeul Satului, een openluchtmuseum over het leven op het platteland, of ga even lekker zitten in het Cismigiuspark. Maar ook om te winkelen is Boekarest een fantastische stad.

Krijgt u al zin in een heerlijke vakantie in Roemenië? Boek vandaag nog één van de mooie en voordelige reizen die Reis.nl voor u geselecteerd heeft!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: