Reis.nl

Reis Praag

Home » Reis Praag
Reisorganisaties:

Reis Praag

Een reis naar het prachtige Praag, de hoofdstad van Tsjechië, is een reis naar kunst en cultuur. Geniet van de prachtige architectuur, de fascinerende musea, de schitterende barokke paleizen, de historische bruggen en de huizen met prachtige vakwerkgevels. Praag barst van de bezienswaardigheden, maar heeft ook veel uitstekende restaurants, leuke winkels, wijnkelders en theaters. Kortom, Praag heeft alles voor een geslaagde stedentrip!

Wandel door het mooie historische centrum van Praag, met het Staromestské Plein. Aan het plein vindt u het eeuwenoude Raadhuis met de unieke Astronomische klok. De Kruittoren kunt u beklimmen en vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Ook de Praagse Burcht en het Koninklijke Paleis moet u gezien hebben. Andere bezienswaardigheden zijn het schitterende Kinsky paleis in rococo stijl, de st. Jacobskerk, de Belvedere die Ferdinand I voor Anna, zijn geliefde vrouw, bouwde en de adembenemend mooie koninklijke tuin die nog uit 1535 stamt!

Tijdens uw wandelingen door Praag, zult u het één nog mooier vinden dan het ander! Komt u ook over de Karelsbrug lopen en uitkijken over de Modau? Boek snel een voordelige reis Praag bij Reis.nl en geniet van een stedentrip vol cultuur en historie! Praag heeft niet voor niets de naam de mooiste stad van Oost Europ te zijn!

Arbes

Oost West Arbes(t)! In hotel Arbes weten ze precies wat nodig is voor een geslaagde stedentrip. Fijn...

Vanaf €137.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: