Reis.nl

Reis Polen

Home » Reis Polen
Reisorganisaties:

Reis Polen

Polen is een prachtige vakantiebestemming. Een land waar West- en Oost Europa, en het moderne leven en rijke tradities, samenkomen! In het prachtige landschap vindt u uitgestrekte laagvlakten, besneeuwde bergketens en eindeloze bossen. De invloed van het verleden is overal te zien en te voelen. In de havensteden aan de Oostzee zijn er Zweedse invloeden te zien, in het oosten kunt u de Russische invloed merken en in de grote steden zoals Krakau zijn de Duitse invloeden merkbaar. Door de vele paleizen, kloosters, forten en musea vormt Polen een heuse weerspiegeling van het verleden en de rijke Europese historie en cultuur!

Er zijn dan ook talloze indrukwekkende bezienswaardigheden die een bezoek zeker waard zijn. Het historische centrum van Krakau is prachtig om doorheen te wandelen. Verder zijn er nog de vredeskerken in Swidnica en Jawor, de Wisenten in het nationale park Bialowieza, Torun, waar Copernicus is geboren, Slot Marienburg in Malbork, en natuurlijk het concentratiekamp in Auschwitz.

Maar ook als natuurliefhebber komt u in Polen zeker aan uw trekken. In het berglandschap op de grens tussen Polen en Slowakije kunt u bijvoorbeeld schitterende wandelingen maken, en ook in het noorden vindt u veel overweldigend mooie natuurgebieden.  Kortom; Polen heeft het!

Boekt u deze zomer ook een reis Polen bij Reis.nl?

Door ons aanbevolen reizen naar Polen:

10-daagse busreis Zuid-Polen en Krakau

Tijdens deze reis bezoeken we de hoogtepunten van Zuid-Polen vanuit ons comfortabele hotel in Szczyr...

Vanaf €599.00
Bekijken
Qubus

Hotel Qubus is een van onze favoriete adressen in Krakau. En dat is niet voor niets! Dit moderne vie...

Vanaf €237.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: