Reis.nl

Disneyland Parijs

Home » Reis Parijs » Disneyland Parijs
Reisorganisaties:

Disneyland Parijs

Voor een reis naar het Magisch Koninkrijk, hoeft u niet eens zo heel ver te gaan. Disneyland Parijs is garantie voor een paar dagen dromen die werkelijkheid worden, sprookjes met klassieke helden en heldinnen, prinsessen en prinsen en eindeloos plezier!

Het Disney Park is ingedeeld in vijf magische landen; Main Street USA, waar u kunt genieten van de charme van een Amerikaans stadje van 100 jaar geleden, Fantasyland, waar sprookjes en verhalen werkelijkheid worden, het Wilde Westen waar u een ritje kunt maken in een op hol geslagen mijntrein en kunt schieten in de Rustler Roundup Shootin’ Gallery, Adventureland met talloze attracties en piratengevechten en Discoveryland waar u naar de grenzen van het universum kunt reizen in Space Mountain, Mission 2.

Natuurlijk mag tijdens uw reis Disneyland Parijs een ontmoeting met alle Disneyfiguren niet ontbreken; ga op de foto met Donald Duck of Minny Mouse. Naast alle deze  prachtige attracties en beroemde figuren zijn er ook fantastische shows en parades. Kortom, het park zit boordevol leuke dingen en plekjes om met het hele gezin, jong en oud, de hele dag plezier te hebben! Reis.nl heeft de mooiste reizen naar Disneyland Parijs voor u geselecteerd. Profiteer van onze voordelige prijzen en boek een onvergetelijke reis Disneyland Parijs op Reis.nl!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: