Reis.nl

Reis Paaseiland

Home » Reis Paaseiland
Reisorganisaties:

Reis Paaseiland

Paaseiland staat bekend vanwege de talloze imposante Moai, die langs de hele kust staan. Deze eeuwenoude beelden zijn een mysterie want sommige zijn zo groot en zwaar dat het een raadsel is hoe ze werden gemaakt, laat staan vervoerd en opgericht. Behalve deze beelden kunt u op Paaseiland nog meer historie zien. Er zijn diverse ruïnes, graftombes en andere archeologische overblijfselen te vinden. In Hanga Roa, het enige plaatsje op het eiland, vindt u het Museum waar u alles kunt leren over de geschiedenis van Paaseiland.

Maar Paaseiland heeft meer te bieden dan alleen historie! Het eiland is klein, ongeveer net zo groot als Texel, en kan daarom makkelijk met de fiets, scooter of zelfs paard verkend worden. Natuurlijk kunt u ook heerlijke wandeltochten maken en zwemmen in de omliggende wateren. In Hanga Roa vindt u enkele winkels en restaurants en een prachtig kerkje. Er is geen nachtleven op Paaseiland, maar de meeste toeristen komen hier voor hun rust en de natuur. Ga een dagje naar de noordkust, waar u de Akahanga tempel kunt bekijken en de Moai groeve kunt bezoeken bij de Rano Raraku vulkaan en geniet van een lunch bij Anakena Beach, waar u ook het water in kunt.

Reis.nl heeft de voordeligste mogelijkheden naar Paaseiland voor u op een rijtje gezet. Boek vandaag en geniet van een rustige en onbezorgde reis Paaseiland!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: