Reis.nl

Reis Oekraine

Home » Reis Oekraine
Reisorganisaties:

Reis Oekraine

Oekraïne is typisch zo’n land waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Buiten de steden is er vooral rustig en vriendelijk plattelandsgebied. De kustlijn van Oekraïne is bijna 3 kilometer lang en omvat enkele gezellige badplaatsen. Maar Oekraïne beschikt ook over fantastische culturele schatten en bezienswaardigheden en prachtige natuurlandschappen. Lviv is echt een stad voor cultuurliefhebbers en wordt gezien als de hoofdstad van West-Oekraïne, maar ook Kiev en Odessa zijn een bezoek ook zeker waard. Het schiereiland de Krim en de kust van de Zwarte Zee met de mondaine badplaatsen zijn zeer geschikt voor een luxe strandvakantie.

Bezoek de Grottenholen van Chufut-Kale, of de stad Sevastopol die zeer onbekend is omdat het heel lang verboden terrein was voor bezoekers. Verder is de Oekraïense ‘Chinese muur’ met 15 torens een echte ‘must see’ en kunt u dolfijnen gaan spotten in Yalta. Tegenwoordig worden er ook excursies naar Tsjernobyl georganiseerd, bekend van de nucleaire ramp in 1986. Of het al veilig is, is maar de vraag, maar u kunt een reis maken naar deze spookstad.

Geniet ook van de heerlijke Oekraïense gerechten. Oekraïeners eten 3 keer per dag warm en de keuken kent veel Russische invloeden. Kortom, de Oekraïne is een land dat als vakantiebestemming nog zeer ondergewaardeerd wordt. Reis.nl wil daar verandering in brengen en heeft daarom voor u prachtige reizen voor scherpe prijzen op een rijtje gezet.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: