Reis.nl

Reis New York

Home » Reis New York
Reisorganisaties:

Reis New York

New York is een wereld apart. Het is een modestad die zich uitstekend leent om er uren te winkelen, uit te gaan, te genieten van moderne kunst in het Guggenheim en het MoMa (Museum of Modern Art)en een musical op Broadway bij te wonen. Wandel door deze wereldstad en laat de sfeer van de imposante wolkenkrabbers die zich afwisselen met historische gebouwen op u inwerken.

Een uitstapje dat u niet mag missen is een bezoek aan het Vrijheidsbeeld op Liberty Island. U bereikt het Statue of Liberty met de boot; een heerlijk tochtje wat u de gelegenheid geeft om van de skyline van Manhattan te genieten. In de kroon van deze gigantische dame is een uitkijkplatform gevestigd met een adembenemend mooi uitzicht. Op de terugweg kunt u stoppen bij Ellis Island, waar het Immigration Museum gevestigd is. Het museum is gewijd aan de Europese immigranten die in Amerika hun geluk kwamen beproeven.

Dit immigrantenverleden ziet u ook terug in het multiculturele karakter van de stad. Bezoek bijvoorbeeld Chinatown, Little Italy of Harlem. Nog meer historie kunt u beleven in één van de vele gebouwen zoals de prachtige St. Patrick’s Cathedral of het Belvedere Castle. Maar er zijn ook moderne gebouwen die een bezoek zeker waard zoals het Empire State Building, het Chrysler Building en de Trump Tower.

Reis.nl biedt de mooiste reizen naar The City that never sleeps! Boek hier uw complete vakantie voor de laagste prijs.

RIU Plaza New York Times Square

Met trots presenteren wij onze prachtige aanwinst: hotel RIU Plaza New York Times Square - de perfec...

Vanaf €765.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: