Reis.nl

Reis Myanmar

Home » Reis Myanmar
Reisorganisaties:

Reis Myanmar

Myanmar kan met recht ‘de schone slaapster’ van Azië genoemd worden. Het toerisme heeft hier pas recentelijk zijn intrede gedaan en authenticiteit is daarom wat dit land kenmerkt. De eeuwenoude monumenten en de kennismaking met verschillende bevolkingsgroepen staan garant voor een onvergetelijke reis.

U zult zich verbazen over de toewijding van de Birmese bevolking als het gaat om het eren van de Boeddha. In het charmante Yangon torent de indrukwekkende Shwedagon Pagode hoog boven de stad uit en in de vele kloosters van Mandalay en omgeving bidden dagelijks duizenden monniken tot de rijkversierde Boeddhabeelden. Bij de grotten van Monywa en op de schitterende vlakte van Bagan met zijn 2000 tempelruïnes ontdekt u overal verscholen nissen met wierookoffers.

In Myanmar kunt u ook een aantal fantastische boottochten maken, met name op het Inle Meer. Hier is een trip langs de drijvende tuinen en dorpjes op palen puur genieten! Wandelaars komen in de nabijgelegen hooglanden van Pindaya en Kalaw ook volop aan hun trekken, met trektochten langs bergstammen en over plantages. Ook in de Kentung-regio, in het noordoosten van het land, zijn er volop mogelijkheden voor bijzondere ontmoetingen met kleurrijke bevolkingsgroepen.

Een Myanmar-reis maakt gegarandeerd indruk en er is geen betere plek om in alle rust op de reis terug te kijken dan het strand van Ngapali, waar u nog een aantal dagen heerlijk kunt zonnen, zwemmen en snorkelen!

Door ons aanbevolen reizen naar Myanmar:

Land van gouden pagodes

Deze individuele rondreis door Myanmar laat u dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet ...

Vanaf €2667.00
Bekijken
16-daagse rondreis Puur & Mystiek Myanmar

Mingalarbar, welkom in mysterieus en ongerept Myanmar. Lange tijd afgesloten van de buitenwereld en ...

Vanaf €1599.00
Bekijken
Rondreis Puur & mystiek Myanmar

Vlieg-/busreis Myanmar incl. vele maaltijden met o.a. Yangon, Kyaikhtiyo, Mandalay, Bagan, Amarapura...

Vanaf €1549.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: