Reis.nl

Reis Macedonië

Home » Reis Macedonië
Reisorganisaties:

Reis Macedonië

Macedonië is een prachtige veelzijdige vakantiebestemming en wordt niet voor niets de parel van de Balkan genoemd. Een schitterende natuur met bergen en meren en talloze historische en artistieke rijkdommen, de bruisende steden en knusse dorpjes en het heerlijke klimaat met warme zomers en sneeuw in de winter, maken het tot een prachtig land voor een heerlijke vakantie.

Ohrid

Er zijn tientallen meren in Macedonië, maar het meer van Ohrid is één van de oudste en diepste meren van Europa. In de omgeving van Ohrid vindt u archeologische opgravingen zoals een deel van een Romeins amfitheater. Maar er zijn nog veel meer bezienswaardigheden in Macedonië die een bezoek zeker waard zijn. Talloze prachtige kerken, kloosters, archeologische opgravingen, moskeeën en nog veel meer. Maar Macedonië leent zich ook uitstekend voor een heerlijke wandelvakantie. Er zijn diverse nationale parken waar u kunt genieten van natuur. Zo is er het Galicica Nationaal Park op ongeveer 2225 meter hoogte! Geniet er van het adembenemend mooie uitzicht en de flora en fauna.

Bezoek de gezellige vissersdorpjes waar u voor een prikkie heerlijk uit eten kunt en geniet er van de bars, terrasjes en nachtclubs! Voor dat laatste kunt u natuurlijk ook naar de steden zoals de hoofdstad Skopje. Op Reis.nl vindt u alle informatie en scherpe aanbiedingen voor een reis Macedonië. Aarzel niet en boek vandaag nog!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: