Reis.nl

Reis Lapland

Home » Reis Lapland
Reisorganisaties:

Reis Lapland

Lapland is een sprookje, vooral in de winter. De imposante wildernis die in de zomer al prachtig is, wordt nu bedekt met een dikke, wollige laag sneeuw. Een witte wereld, het mysterieuze dansende noorderlicht en miljoenen sterren die ’s nachts de heldere hemel verlichten. Zou de Kerstman hiér vandaan komen?

Ga het zelf ervaren en vlieg naar het hoge noorden. Zodra u uit het vliegtuid stapt, zult u zich in een andere wereld wanen. In de winter kunt u deelnemen aan diverse echte winteractiviteiten. Doe mee aan een sneeuwschoenwandeling, ga op een huskysafari of kijk of u geluk heeft tijdens het ijsvissen. Maar u kunt ook een tocht maken met een rendierslee, of gaan langlaufen of skiën, ontspannen in de sauna en genieten van een buitenmaal rond het kampvuur

In de zomer schijnt in Lapland 24 uur per dag de zon. Als u op zoek bent naar een hele speciale vakantie en iets echt nieuws wilt beleven, dan is Lapland de plaats waar u zijn moet. U kunt urenlange wandeltochten maken, bruine beren spotten vanuit een hut in de wildernis, de rendieren gaan voederen of een ritje maken met de squad. En wat dacht u van raften? Kortom, Lapland heeft veel te bieden! Reis.nl heeft voor u de mooiste reizen naar Lapland voor u geselecteerd; boek vandaag nog één van onze scherp geprijsde reizen!

Door ons aanbevolen reizen naar Lapland:

Yllas

Een unieke accommodatie en vooral erg romantisch! Wat is er heerlijker dan na een dag actief bezig o...

Vanaf €725.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: