Reis.nl

Reis Kroatië

Home » Reis Kroatië
Reisorganisaties:

Reis Kroatië

Middenin het geografische hart van Europa, op het ontmoetingspunt van de Griekse en Romeinse cultuur ligt Kroatië. Ontdek de natuur, de prachtige zee met 1185 eilandjes aan de kust van Kroatië en geniet van zon, wijn en olijven. Kroatië leent zich voor een heerlijke zonnige strandvakantie, maar ook in het binnenland is er veel te zien en beleven!

In het binnenland vindt u een uitgebreide natuurschoon van enorme bossen, prachtige nationale parken en grote meren met imposante watervallen. De indrukwekkende Krka-watervallen bij Sibenik kunt u met een taxiboot bereiken. De lichtval en de speling tussen zon en water levert adembenemend mooie beelden op! Voor wat cultuur en historie kunt u naar Split. Hier vindt een belangrijk stuk Romeinse geschiedenis in de vorm van het paleis van Diocletianus, waar deze keizer zijn laatste jaren doorbracht. Tegenwoordig zijn er ook markten, winkels en een kathedraal. In Zadar kunt u de klanken van het enige zee-orgel ter wereld beluisteren en langs de regio Ston staat een muur van 5,5 kilometer lang (na China de langste ter wereld). Hier vindt u ook de uitgestrekte zoutvelden en heerlijke oesters.

Door het warme Middellandse Zeeklimaat en de veelzijdigheid van het land is Kroatië een heerlijke vakantiebestemming. Op reis.nl vindt u fantastische aanbiedingen, boek vandaag nog een reis Kroatië!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: