Reis.nl

Reis Kenia

Home » Reis Kenia
Reisorganisaties:

Reis Kenia

Een vakantie in Kenia wordt de reis van uw leven! Bij Kenia denkt u misschien allereerst aan safari en grote dieren, maar dit prachtige Afrikaanse land heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht u van een zonvakantie op een parelwit strand met wuivende palmbomen? Of wilt u zich liever mengen onder de Maasai, in het zuiden van Rift Valley of houdt u het liever wat sportiever en gaat u de Mount Kenya beklimmen? In Kenia kan het allemaal!

In Kenia kunt u als u op safari gaat de ‘big 9’ zien, ofwel de olifant, de giraffe, de leeuw, de neushoorn, de buffel, het luipaard, het jachtluipaard, het nijlpaard en de zebra. En heeft u nog niet genoeg dieren gezien dan kunt u naar het Slangenpark, met echte slangen en grote krokodillen in Nairobi en net buiten de stad vindt u het Nariobi National Park waar u nog veel meer dieren kunt bewonderen en in het nog bekendere Maasai Mara National Reserve kunt u de indrukwekkende jaarlijkse trek van wild meemaken; de gazellen, impala’s en zebra’s. Nog meer natuur vindt u in de adembenemend mooie onderwaterwereld aan de kust. Daar kunt u ook de kustplaats Mombasa bezoeken.

Op reis.nl ziet u wat er verder allemaal mogelijk is in Kenia, pik één van de fantastische aanbiedingen mee en boek vandaag nog een reis Kenia!

Door ons aanbevolen reizen naar Kenia:

Luxe rondreis Kenia - Verblijf in bijzondere lodges

Deze bijzondere reis voert u langs de mooiste accommodaties van Kenia. Een reis vol hoogtepunten waa...

Vanaf €5350.00
Bekijken
Avontuurlijke kampeersafari Masai Mara & Gorillas

Vlieg-/rondreis per safaritruck met internationaal gezelschap incl. vele maaltijden, entreegelden én...

Vanaf €3959.00
Bekijken
Leopard Beach Resort & Spa

Not just the best in Kenya, the best in Africa! Dat is de slogan van het Leopard Beach Resort. Het h...

Vanaf €999.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: