REIS - Je reis begint op Reis.nl

Reis Jordanië

Reis Jordanië

Jordanië ligt in het hart van het Midden Oosten en is het land van Lawrence of Arabia. Een eeuwenoude beschaving met een schitterend rijk erfgoed, dat ziet u, dat voelt u en dat proeft u! Bezichtig de oude monumenten zoals ruïnes, opgravingen, kastelen en moskeeën, geniet van de imposante natuur vol tegenstellingen en wentel u in de gastvrijheid van de vriendelijke bevolking. Proef het echte Arabië in de talloze markten vol geuren en kleuren; de soeks, en ga op bezoek bij de bedoeïenen.

Tijdens uw reis Jordanië kunt u een bezoek brengen aan de roze stad Petra die in 1812 werd herontdekt. Ook zijn er diverse Romeinse steden en opgravingen te bezichtigen. Wilt u de natuur in dan is het Dana reservaat de plek waar u moet zijn of het imposante woestijnlandschap van Wadi Rum. Ga drijven in de Dode Zee en zwemmen of duiken in de Rode Zee. Geniet van een heerlijke Arabische maaltijd met grote ronde broden, salades, kofta en humus en rook, om het echt goed te doen, als afsluiting een waterpijp op het terras! Jordanië biedt enorm veel variatie en is ronduit betoverend! Reis.nl heeft de mooiste, voordeligste en meest indrukwekkende reizen naar Jordanië voor u geselecteerd. Boek vandaag nog een reis Jordanië!

Deel uw ervaringen over Reis Jordanië

Een selectie uit de categorie Jordanie
JORDANIË – Groepsreis – 10 dagen; Verborgen tussen de dieprode rotsen
In Jordanië kun je op je gemak rondslenteren door overdekte markten. In de theehuizen kun je heerlijke muntthee drinken en kom je makkelijk in contact met de Arabische bevolking. Je bezoekt de opgravingen van Jerash en het magnifieke Petra. Spectaculaire... Bekijk de reis
€1095.00 Meer informatie

Family Jordan Discovery

- , Jordanië
Family Jordan Discovery
Jordanië is een prachtige bestemming in het Midden-Oosten. De woestijn een aantal parels, waarvan Petra en Wadi Rum de bekendste zijn.

Explore Jordan

- , Jordanië
Explore Jordan
Jordanië is een land vol tegenstellingen en van een fascinerende schoonheid. De geheimen van het Midden-Oosten zijn hier het best bewaard gebleven!
 
© Copyright 2012 Reis.nl