Reis.nl

Reis Japan

Home » Reis Japan
Reisorganisaties:
Meer informatie
» Meer over Japan

Reis Japan

Over  ruim 3000 kilometer strekken de eilanden van Japan zich uit van het Noord Oosten bij Siberië naar het Zuid Westen in de buurt van Taiwan. Het Noordelijke eiland Hokkaido heeft vele prachtige wild- en natuurparken om rond te trekken en te kamperen.  In de winter ligt heel veel poedersneeuw op hoge hellingen in de bergen die zelfs skifanaten en snowboarders uit Australie en Europa aantrekken. Ruim 70% van de bevolking (127 miljoen) leeft op de vlakke stukken aan de kust van de Stille Oceaan tussen Tokyo op het eiland Honsu en het Zuid Westelijke eiland Kyushi. Voor degenen die liever duiken, zwemmen, zonnen of zeilen in een azuurblauwe zee met witte stranden is een bezoek aan de subtropische eilanden van Okinawa een absolute aanrader.

Niet alleen het land, de schoonheid van de natuur en het klimaat is interessant. Contacten met de Koreanen, Mongolen en Chinezen die het Boeddisme, hun culturen en tradities meebrachten en daarna eeuwenlange afzondering van de rest van de wereld hebben er voor gezorgd dat de Japanse bevolking er een geheel eigen stijl en levenswijze op na houdt. Tegenwoordig is het een heel modern land maar niet te vergelijken met een Westers land. Japan is een deel van Azië, maar niet te vergelijken met enig Aziatisch land. Een moderne   levensstijl en oude tradities gaan hand in hand in het dagelijks leven.

Kortom; de overweldigende natuur,  de traditionele en moderne architectuur en de  eigenzinnige en boeiende Japanse cultuur maken  een vakantie in het land van de rijzende zon zeer de moeite waard.

Door ons aanbevolen reizen naar Japan:

15-daagse rondreis Het Mystieke Japan

Tijdens deze unieke rondreis maak je kennis met de authentieke Japanse cultuur. Een reis met prachti...

Vanaf €3199.00
Bekijken
Rondreis Het mystieke Japan

Vlieg-/busreis Japan inclusief ontbijt, met o.a. Tokyo, Kamakura, Mount Fuji, Hakone, Takayama, Kana...

Vanaf €3149.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: