Reis.nl

Reis Israël

Home » Reis Israël
Reisorganisaties:

Reis Israël

Israël is een land van extremen en tegenstellingen en onlosmakelijk verbonden met religie. Het heilige land, het beloofde land, stad van God; het gaat allemaal over Israël. De roerige geschiedenis is verspreid over het land nog zichtbaar in talloze historische overblijfselen, opgravingen en gebouwen. In plaatsen als Nazareth, Jeruzalem en Massada waan je je in het verleden. Daartegenover staat het moderne leven in de stad Tel Aviv, met het bruisende uitgaansleven, trendy nachtclubs en hippe winkels en natuurlijk de zonnige stranden aan de kust.

Jeruzalem
De hoofdstad Jeruzalem; stad van God. Hier komen drie religies samen; het jodendom, het christendom en de islam, waardoor de stad bol staat van cultuur en geschiedenis. De Oude Stad bestaat uit 4 kwartieren wandelen: Armeens, Joods, Christelijk en Islamitisch. Je kunt er een wandeling over de oude stadsmuren maken, de westelijke muur is de beroemde klaagmuur.
Ook de natuur is gevarieerd en fascinerend; je vindt er de vruchtbare grond rond het meer van Tiberias, besneeuwde bergtoppen in Hermon maar ook de ruige droogheid in de Negev woestijn. Wordt gewichtloos in het zoute water van de Dode Zee en ontdek de pracht van de onderwaterwereld in de Rode Zee en op het strand van Eilat geniet je 360 dagen per jaar van zon!
Op Reis.nl vind je de mooiste reizen naar Israël.

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: