Reis.nl

Reis India

Home » Reis India
Reisorganisaties:

Reis India

India is een land vol geuren, kleuren en geluiden. De lange geschiedenis, de prachtige natuur en de samensmelting van eeuwenoude culturen maken van India een fascinerend land. India heeft een zeer gevarieerd landschap; van woestijnen tot regenwouden en van besneeuwde bergtoppen tot tropische stranden. Maar ook hypermoderne steden en oude dorpen. Kortom, een land vol tegenstellingen en mysteries. India is daarom een prachtige vakantiebestemming voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers!

Ga bijvoorbeeld op safari in het Kanha National Park, waar u met een beetje geluk wilde tijgers te zien kunt krijgen! Of bezoek de prachtige Taj Mahal. Duik de wereldsteden in en ervaar hoe anders deze megapolen zijn dan in het westen. Een reis naar India is één groot avontuur waarbij u steeds van de ene verbazing in de andere zult vallen.

Behalve het beroemde Taj Mahal zijn er nog veel meer bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan het Rode Fort van Delhi en grottempels van Elephanta, Ajanta en Ellora. Een andere ‘must see’ is het Jai Vilaspaleis in Madhya Pradesh. Hier kunt u zien hoe de voormalige vorsten van India leefden in ronduit decadente luxe; u vindt er zelfs opgezette tijgers! In India komt u ogen en oren te kort! Reis.nl heeft daarom de mooiste reizen voor u geselecteerd. Profiteer van onze voordelige prijzen en boek vandaag nog een reis India!

Door ons aanbevolen reizen naar India:

Mumbai en Goa Deluxe

Inclusief vluchten. Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische s...

Vanaf €1693.00
Bekijken
Single Reis India - Rajasthan & Varanasi

Vlieg-/busreis voor singles incl. 1-pers. kamer, ontbijt met o.a. Delhi, Mandawa, Pushkar, Jaipur, A...

Vanaf €1200.00
Bekijken
14-daagse rondreis De kleuren van India

Het beste van Noord-India met een mooie combinatie van cultuur en natuur. Tijdens deze rondreis door...

Vanaf €1169.00
Bekijken
Golden Triangle

Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van de Indiase Gouden Driehoek: Delhi, Jaipur en Agra. U...

Vanaf €726.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: