Reis.nl

Reis Hongarije

Home » Reis Hongarije
Reisorganisaties:

Reis Hongarije

Hongarije is vooral bekend om haar hoofdstad Boedapest, maar heeft nog veel meer te bieden. Dit prachtige Oost-Europese land vol met barokke plaatsjes, meren, heerlijke kuuroorden met warmwaterbronnen en een schitterende natuur is een perfecte bestemming voor een actieve, culturele vakantie met volop zon!

Voor natuurliefhebbers heeft Hongarije een grote verscheidenheid aan landschappen om van te genieten, te wandelen en te klimmen, in de Grote Laagvlakte, met vooral landbouw en veeteelt, de bekende Poesta en in het noorden van Hongarije vindt u berggebied met de Kékes top van 1014 meter. De Kleine Laagvlakte in het westen is vooral groen en heuvelachtig en in het zuiden vindt u Transdanubië met het ondiepe en warme Balaton Meer dat zeer geliefd is onder de toeristen. De grootste badplaats aan het meer is Siófok en ten noorden van meer ligt een nationaal park op de basalthellingen van de gedoofde vulkanen, waar wijnbouw centraal staat.

Voor stads plezier en cultuur en historie kunt u naar Boedapest, de Koningin van de Donau. De stadsdelen Boeda en Pest liggen aan weerszijden van de Donau en zijn met elkaar verbonden door middel van negen bruggen, waarvan de Kettingbrug de bekendste is. Boedapest staat bekend om haar monumentale gebouwen, prachtige parken, pleinen en musea en om Margeretha Eiland in de Donau, met het mooie park en de ruïnes van een oud klooster. Reis.nl biedt alle informatie en scherpe aanbiedingen, boek vandaag nog een onvergetelijke reis Hongarije!

Door ons aanbevolen reizen naar Hongarije:

Bo33

BO33 is een modern en verzorgd hotel. Sinds de opening in 2015 is dit een topper in ons aanbod. De k...

Vanaf €174.00
Bekijken
Soho Boutique Hotel Budapest

Uitstekend beoordeeld boutique hotel met comfortabele kamers en prima ligging in het centrum....

Vanaf €137.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: