Reis.nl

Groepsreizen

Home » Groepsreizen
Reisorganisaties:

Groepsreizen

 

Wilt u wat van de wereld zien, maar dat liever niet alleen doen? Een groepsreis of groepsrondreis is dan ideaal. U kunt naar uw droombestemming afreizen in het gezelschap van anderen; gelijkgestemden die uw vakantie gezelliger en interessanter maken! Maak kennis met de meest fascinerende plaatsen, ervaar een nieuwe cultuur en deel dat met uw reisgenoten.

De wereld ligt aan uw voeten

Heeft u altijd al de piramides in Egypte een keer willen zien, over de Chinese Muur  willen lopen willen lopen of willen dwalen door de jungles van Zuid Amerika? Of waarom niet een onvergetelijke reis maken door Afrika? Ontdek een schitterende natuur van imposante kloven, flora en fauna die u nog nooit eerder gezien heeft, immense woestijnvlaktes en de indrukwekkende Victoria Watervallen.

Reis af naar onontdekte oorden zoals het hart van Azië met landen als Kirgizstan, Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. Wentel u in de sfeer van het verleden van de Zijderoute, de mysterieuze islamitische architectuur, kleurrijke bazaars of begeef u onder het innemende nomadenvolk en geniet van de spectaculaire landschappen.  Ook Canada  is een fantastische reisbestemming! In het oosten van het land treft u de levendige grote steden zoals Ottawa, Toronto Montréal en Québec City, en in het westen vindt u een imposante en ruige natuurschoon met gigantische bossen, meren en watervallen waaronder de beroemde Niagara Falls. Trek met een SnoCoach de gletchers op en ontmoet grizzlyberen of elanden!

Onze prachtige aardbol heeft zoveel te bieden! Ontdek alle werelddelen en continenten; Afrika, Azië, Australië, het Midden Oosten, Oost Europa, Midden Amerika, Zuid Amerika, en de Verenigde Staten. En u kunt zelfs een groepsreis maken waarbij een arts meereist, zo bent u verzekerd van medische hulp, mocht dat nodig zijn. Kortom, in het gezelschap van kleine groepen kunt u de meest prachtige oorden verkennen; de wereld ligt aan uw voeten!

 

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: