Reis.nl

Reis Normandië

Home » Reis Frankrijk » Reis Normandië
Reisorganisaties:

Reis Normandië

Bij Normandië denkt u misschien eerst aan de invasie in 1944 tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar het is ook een prachtige streek voor een heerlijke vakantie. Normandië heeft een ruige kustlijn met imposante kliffen en kastelen, maar ook schitterende zandstranden en levendige badplaatsjes. Ook het achterland is er mooi; volop knusse dorpjes, boomgaarden en groene bossen met kabbelende riviertjes, en leent zich voor heerlijk lange wandel- of fietstochten. Geniet na een aktieve dag van de uitstekende Normandische keuken in een restaurant of een verse vismaaltijd in een eethuisje aan de kust.

Door de geschiedenis met D-Day zijn er diverse musea in Normandië waar u alles te weten kunt komen over de invasie zoals het grote museum in Caen en op de landingsstranden zelf kunt u ook op het strand van Arromanches het Musée du Débarquement bezoeken. Maar er zijn nog veel meer interessante musea en mooie plaatsen; maak een wandeling langs de prachtige Falaisekust of bezoek het Palais Bénédictine. Daar bevindt zich de distillerie en het museum van het gelijknamige likeurtje. Daarnaast kunt u ook een stedentrip maken naar één van de sfeervolle steden in Normandië zoals bijvoorbeeld Rouen.

Reis.nl heeft de mooiste en voordeligste arrangementen naar Normandië voor u op een rijtje gezet. Grijp uw kans en boek vandaag nog een reis Normandië

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: