Reis.nl

Reis Frankrijk

Home » Reis Frankrijk

Reis Frankrijk

Frankrijk is nog steeds nummer één vakantieland onder de Nederlanders. Dat is niet zo vreemd, want Frankrijk is lekker dichtbij, is heel gevarieerd en heeft een grote charme. Een lekker glaasje wijn op een terrasje, of juist voor uw tent of caravan? Zon, zee, en strand in een bruisende badplaats? Of heeft u liever rust en ruimte en een mooie natuur om urenlang te wandelen? Beleef de cultuur en historie in de Franse steden en geniet als een bourgondiër van de ‘cuisine’ van Frankrijk.

Parijs

Parijs alleen al biedt genoeg om zich uw hele vakantie niet te hoeven vervelen. Natuurlijk mag een bezoekje aan de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Place de la Concorde  daarbij niet ontbreken. En op de Champs Elysées kunt u winkelen en uw hart ophalen tussen al die luxe, pracht en praal. Frankrijk barst van de imposante kastelen en schitterende kloosters. In Le Mont St-Michel is bijvoorbeeld zo’n klooster. Het stadje ligt in een baai met afwisselend zand en zee en ‘klimt’ omhoog richting het klooster.

Romeinse overblijfselen kunt u ook overal vinden, zoals bijvoorbeeld het Romeinse aquaduct bij Nîmes, de Pont du Gard. De imposante arcade-etages van deze overspanning zijn prachtig ritmisch en de brug staat ook op de lijst van werelderfgoed. Over Frankrijk is nog veel meer te vertellen. Beleef het zelf en boek een reis Frankrijk op Reis.nl!

Door ons aanbevolen reizen naar Frankrijk:

8-daagse Middellandse Zee cruise vanaf Barcelona

Je gaat een ontspannen cruisevakantie tegemoet. In een week tijd ontdek je culturele steden, gebiede...

Vanaf €663.00
Bekijken
Europa Fly Drive Nice

Kies voor een Fly Drive Nice om in uw eigen tempo deze prachtige bestemming te ontdekken! U profitee...

Vanaf €260.00
Bekijken
Dordogne - Hotel la Truffière

Autovakantie Frankrijk naar Gignac met verblijf in een 3-sterren hotel inclusief ontbijt en diner...

Vanaf €239.00
Bekijken
B&B Hôtel Disneyland Paris

* 2 dagen entree voor beide Disney parken* pendeldienst hotel - Disney parken® v.v. (reistijd ca. 10...

Vanaf €182.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: