Reis.nl

Reis Filipijnen

Home » Reis Filipijnen
Reisorganisaties:

Reis Filipijnen

De Filipijnen zijn als vakantiebestemming minder bekend maar dat is onterecht. De Filipijnen zijn zo’n 7.000 eilanden bij elkaar in zuidoost Azië en het land heeft een schitterende natuurpracht en een naadloze aansluiting tussen de Westerse en Aziatische cultuur. De eilanden zijn allemaal anders en bieden hun eigen charme, zo kan het klimaat per eiland behoorlijk verschillen door factoren als bergen en de zeestroming, maar over het algemeen kunt u uitgaan van een warme temperatuur van tussen de 25 en 30 graden met een hoge luchtvochtigheid.

Steden

De grootste steden op de Filipijnen zijn de metropool Manila en Cebu City. Manila is tijdens de tweede wereldoorlog compleet platgebombardeerd, dus qua historie is daar weinig te beleven. U kunt er wel veel disco’s, bars en comedy clubs vinden en er kan uitgebreid gewinkeld worden in de gigantische winkelcentra. In Cebu City is 400 jaar Spaanse overheersing nog goed te zien in talloze monumenten. De mooiste vakantieparadijzen op de Filipijnen zijn Boracay met de parelwitte stranden, Bohol met de Chocolate Mountains, de imposante natuur met de watervallen en de tarsier aapjes en schitterende duiklocaties. In Palawan kunt u genieten van de natuur en de smaragdgroene rijstvelden. Om alles te kunnen zien en niets te hoeven missen kunt u aan ‘island hopping’ doen en telkens een aantal dagen op een eiland blijven.

Reis.nl heeft de mooiste reizen en scherpe aanbiedingen voor u geselecteerd. Boek vandaag nog een onvergetelijke reis Filipijnen!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: