Reis.nl

Reis Engeland

Home » Reis Engeland
Reisorganisaties:

Reis Engeland

Bij een vakantie naar Engeland denkt u waarschijnlijk aan glooiend groen, kastelen en tuinen. Maar Engeland heeft nog veel meer te bieden!

Zo vindt u in het noorden van Engeland een prachtige ruige natuur met bergen en meren, fantastische natuurparken, imposante kusten en kastelen. Verder zijn er natuurlijk een aantal steden die een bezoek zeker waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan het levendige Blackpool, de middeleeuwse stad York en Manchester, beroemd vanwege haar voetbalclub.

In het midden van het land vindt u het Engeland van Shakespeare. Bezoek zijn geboorteplaats Stratford en bezichtig de universiteitsstad Cambridge, waar u diverse historische rondleidingen kunt bijwonen. In midden Engeland is het heerlijk wandelen, door stille landweggetjes en veenland en langs de vele waterwegen.

Ten zuiden van Londen ligt een gebied vol met landhuizen die bezocht kunnen worden, prachtige tuinen en hopschuren. Verder is er natuurlijk de zuidkust met haar historische marktstadjes, stranden. En natuurlijk mag een bezoek aan het werelderfgoed Stonehenge niet ontbreken aan uw reis Engeland. In Winchester en Salisbury zijn twee grote schitterende kathedralen. En in het zuidwesten vindt u de pitorreske dorpjes vol met rieten daken in het schilderachtige Cotswolds en  de kalkrotsen aan de kust van Cornwall.

En verder is er natuurlijk Londen; barstensvol historie en cultuur maar ook chique winkels en hippe restaurants en uitgaansgelegenheden. In Engeland is voor iedereen wel wat te beleven. Boek vandaag nog uw reis Engeland op Reis.nl!

Londen - Hotel Ashley

Stedentrip Londen met verblijf in een 3-sterrenhotel inclusief retourvlucht en ontbijt...

Vanaf €245.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: