Reis.nl

Reis Egypte

Home » Reis Egypte
Reisorganisaties:
Meer informatie
» Reis Luxor

Reis Egypte

Een mooiere vakantiebestemming is er bijna niet! Egypte heeft een heerlijk klimaat, parelwitte stranden met wuivende palmen, uitstekende hotels, fascinerende historische plekken en natuurlijk de Rode Zee als duik- en snorkelparadijs.

Voor een perfecte strand- en duikvakantie gaat u naar Sharm el Sheikh of Hurghada aan de Rode Zee waar u kunt genieten van zon, zee en strand en de adembenemend mooie onderwaterwereld. Er zijn vaartochten naar eilandjes in de Rode Zee en voor diegenen die niet kunnen duiken is het zelfs mogelijk om een tochtje in een onderzeeboot te maken.

Maar ook op historisch gebied is er natuurlijk veel te beleven in Egypte, de faraos hebben overal hun sporen achtergelaten. Een bezoek aan het wereldwonder de pyramides van Gizeh mag natuurlijk niet aan uw reis Egypte ontbreken. Maar ook de imposante tempel in Abu Simbel is een onvergetelijke ervaring om gezien te hebben. U kunt een reis maken in een boot over de Nijl en afzakken naar het zuiden om Abu Simbel en Aswan te bezoeken. Verder is er in Alexandrië het fort aan de kust en de eeuwenoude bibliotheek die een aantal jaren geleden compleet gerenoveerd is. In de buurt van Cairo, bovenop de rotsen is de Mohamed Ali Citadel; een schitterend bolwerk van o.a. een kasteel, moskee, stallen en tuinen met een wijds uitzicht over de megapool Cairo.

Op Reis.nl kunt u kiezen uit voordelige aanbiedingen voor uw reis Egypte. Boek meteen een boeiende reis Egypte!

Door ons aanbevolen reizen naar Egypte:

Hilton Hurghada Long Beach Resort

Strandvakantie Hurghada met verblijf in 4-sterren hotel o.b.v. all inclusive....

Vanaf €533.00
Bekijken
Abu Dabbab Beach and Resort (El Malikia city)

In het kindvriendelijke Abu Dabbab Beach and Resort (El Malikia city) kun je op een prachtige locati...

Vanaf €489.00
Bekijken
Ali Baba

Het moet niet gekker worden: schaatsen in Egypte. Bij Ali Baba in Hurghada kan het! Naast de bowling...

Vanaf €482.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: