Reis.nl

Reis Ecuador

Home » Reis Ecuador
Reisorganisaties:

Reis Ecuador

Veel mensen denken bij Ecuador, het land van de evenaar, meteen aan de Inca’s. Toch vestigden deze zich pas in de 15e eeuw in het land, lang daarvoor leefden de Caras aan de kust en de Quitus in de hooglanden. Later namen de Caras de macht in handen en vormden de twee bevolkingsgroepen samen de Shyri-stam. Behalve de vele historische overblijfselen en bouwwerken heeft Ecuador ook een prachtige en imposante natuur; van de ruige Andes tot het tropische regenwoud van de Amazone en van de laaglanden in Costa tot de prachtige stranden met hoog “bounty” gehalte aan de kust.

Een reis door Ecuador is dus zeer afwisselend en biedt enorm veel mogelijkheden. Trek met een bootje dwars door de jungle en kom oog in oog te staan met brullende apen, krijsende ara’s , glurende kaaimannen en de toch wel enge anaconda’s. Trek de bergen in en wandel over de besneeuwde vulkanen, spot zeeleeuwen, reuzenschildpadden en leguanen. Duik de mysterieuze wereld van de Inca’s in en bewonder hun architectonische bouwwerken, in de vele steden bezichtig je de kerkjes en architectuur uit de koloniale tijd. Koop een poncho op de indianenmarkt en kom tot rust in de natuurlijke baden van HBaños. In Ecuador is zoveel te doen en te zien dat je zeker tijd en ogen te kort zult komen!

Reis.nl heeft de mooiste reizen naar Ecuador al voor je uitgezocht. Boek vandaag nog een reis Ecuador en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring!

Door ons aanbevolen reizen naar Ecuador:

18-dg rondreis Fascinerend Ecuador Galapagos eil.

Koloniale steden, besneeuwde vulkanen, Amazone jungle, het is allemaal te vinden in Ecuador. De bevo...

Vanaf €2649.00
Bekijken
Rondreis Fascinerend Ecuador en Galapagos eilanden

Vlieg-/busreis Ecuador incl. vele maaltijden, met o.a. Otavalo, de Amazone, Baños, Cuenca, El Cajas ...

Vanaf €2599.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: