Reis.nl

Reis Duitsland

Home » Reis Duitsland
Reisorganisaties:
Meer informatie
» Meer over Duitsland

Reis Duitsland

Duitsland is na Frankrijk het meest populaire vakantieland onder de Nederlanders. Voor zowel de wintersport als voor de zomervakantie. Duitsland heeft een lange, rijke en woelige geschiedenis en staat bol van prachtige historische en culturele sites. Verder heeft het land een imposante gevarieerde natuur met bossen, rivieren en bergen en niet te vergeten de noordkust. Ideaal dus voor een heerlijke vakantie!

Ontdek de eeuwenoude steden, trek de bergen in, ga strandwandelen of wadlopen of ga heerlijk winkelen in één van de charmante steden. De Duitsers zijn bovendien erg vriendelijk en gastvrij dus dat draagt zeker bij aan een fijne sfeer tijdens uw reis Duitsland. Elk stad en elke uithoek heeft zijn eigen charme. Natuurlijk is Berlijn alleen al een stad waar u de hele vakantie zou kunnen doorbrengen zonder u te hoeven vervelen. Bezoek bijvoorbeeld de voormalige Muur, de Brandenburger Tor, de Gedächtniskirche en de Berliner Dom of één van de talloze musea.

Duitsland leent zich ook uitstekend voor een aktieve vakantie; fietsen, wandelen, paardrijden, bergbeklimmen en nog veel meer. Maar u kunt zich ook lekker in de watten laten leggen in een kuurhotel of zich laten verwennen in een Gasthof. Kortom, Duitsland heeft van alles te bieden voor iedereen. Wij hebben alle informatie en de voordeligste reizen voor u op een rijtje gezet. Boek vandaag nog uw reis Duitsland bij Reis.nl!

Door ons aanbevolen reizen naar Duitsland:

6-daagse busreis Dresden, Leipzig en Weimar

Een leuke reis naar het prachtige voormalige Oost-Duitsland met een cultureel tintje....

Vanaf €339.00
Bekijken
5-daagse standplaatsreis Saarburg

Op nog geen 400 km. vanaf Utrecht ligt een mooi fietsgebied. Hier vindt u tevens de rivieren de Saar...

Vanaf €319.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: