Reis.nl

Reis Curaçao

Home » Reis Curaçao
Reisorganisaties:

Reis Curaçao

Curaçao, met haar adembenemende natuur en gezellige cultuur, is een eiland vol verassingen. Het is niet te groot en niet te klein en bruist van gezelligheid. Op Curaçao kunt u heerlijk aan het leven van alledag ontsnappen. U kunt natuurlijk genieten van de zon en de parelwitte stranden, maar u kunt ook gaan mountainbiken, op jeepsafari of uitgebreid gaan wandelen. Of hijs u in een duikerspak en ontdek de wondere onderwaterwereld van de adembenemend mooie riffen rondom het eiland. Er zijn ruim 60 duiklocaties!

In Willemstad, de hoofdstad en trots van Curaçao, zijn er volop chique winkels, gezellige restaurants en diverse uitgaansgelegenheden. Dus een bezoekje aan de havenstad, één van de zes Unesco werelderfgoedlocaties van de Cariben, mag aan uw reis Curaçao niet ontbreken. Op historisch gebied is hier dan ook veel te zien. Het stadsdeel Punda, dat lang geleden een versterkte stadswal was, heeft samen met wijken Otrobanda, Pietermaai en Scharloo, zo’n 765 nationaal monumenten! Denk bijvoorbeeld aan Fort Amsterdam, de Synagoge Mikve Israel-Emanuel, het Gouverneurspaleis en het kleurrijke Penha-gebouw aan de kust.

Kortom een reis Curaçao is een reis om nooit te vergeten. Kom naar de schat van de Cariben en geniet van de hagelwitte stranden, de schitterende duiklocaties, opwindende buitenavonturen en het gezellige stadsleven met haar historie en leuke winkels.Reis.nl heeft alle informatie en scherpe aanbiedingen voor u op een rijtje gezet, boek meteen een reis Curaçao!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: