Reis.nl

Cruises

Home » Cruises
Reisorganisaties:

Cruises

Bij een cruise denkt u misschien meteen aan een luxueus en enorm cruiseschip voor de rijken in galakleding. In dat geval gaat het vaak om een zeecruise en is het schip zelf soms belangrijker dan de omgeving. Een voorbeeld hiervan is een superdeluxe cruise in Rusland. Toch zijn er ook vele interessante reizen in verschillende lagere prijsklassen.

Wilt u aan een cruise wat verder weg deelnemen, dan moet u veelal eerst met het vliegtuig naar het startpunt vliegen en dat voert de kosten natuurlijk wel op. Zo kunt u bijvoorbeeld inschepen in Buenos Aires in Argentinië en u vaart dan om de uiterste zuidpunt van Zuid Amerika heen om te eindigen in Valparaiso in Chili. Onderweg doet u diverse baaien aan en geniet u van de imposante natuur. In Noord Amerika kunt u van Miami, via het Panamakanaal  naar Los Angeles varen. In een iets lagere prijsklassen ligt een 8-daagse cruise over de Nijl, waarbij u  tempels en andere overblijfselen van de farao’s kunt bezichtigen.

Binnen Europa zijn er ook diverse mogelijkheden voor schitterende cruises die niet al te prijzig zijn en ook in ons buurland Duitsland is het prima toeven op een cruise over de Rijn vanaf Keulen. Maar u kunt natuurlijk ook lekker op Nederlandse wateren blijven!

Kortom, een cruise hoeft absoluut niet saai te zijn en geeft u de gelegenheid op een comfortabele en luxe manier de wereld te verkennen!

7-daagse riviercruise De Rijn en het Rijndal met mps Horizon

Tijdens deze 7-daagse cruise met het mps Horizon geniet u van het prachtige landschap, met tegen ber...

Vanaf €699.00
Bekijken

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: