Reis.nl

Reis Chili

Home » Reis Chili
Reisorganisaties:

Reis Chili

Door de geografische ligging en de langgestrektheid, het is maar liefst vierduizend kilometer tussen het uiterste noorden en zuiden, is Chili een zeer gevarieerde vakantiebestemming: van tropen, tot poolcirkel, van woestijngebied tot regenwoud en van gletsjers en besneeuwde vulkaantoppen tot groene en weelderige wijngaarden.

De hoofdstad van Chili, Santiago de Chile, ligt tegen een schitterende achtergrond van de besneeuwde bergtoppen van de Andes en is omringd met uitgestrekte wijngaarden. Helemaal in het noorden van het land ligt de Atacama woestijn, u kunt hier de zoutvlaktes, de imposante bergformaties met vulkanen en de kolonies flamingos bewonderen. Op de grens tussen Chili en Argentinië ligt het glooiende en groene merengebied. Een bezoek aan Paaseiland,  met de beroemde gigantische stenen beelden op altaarplateaus, mag niet aan uw reis Chili ontbreken. Het is tot op de dag van vandaag een mysterie hoe en waarom deze beelden daar terechtgekomen zijn.

Chileens Patagonië is ook zo’n gebied waar u geweest moet zijn. U vindt hier de Andes met de gletsjers en gigantische bossen, de uitgestrekte eenzame kusten en in het zuiden vindt u de adembenemend mooie gletsjers en ijsbergen met de meest schitterende vormen en kleuren. Ook in Patagonië ligt het nationaal park Torres del Paine, een onvergetelijk wandelgebied waar u tussen hoge rotsbergen die als torens uit het landschap oprijzen, kunt lopen. Op Reis.nl vindt u prachtige reizen naar Chili. Profiteer van onze lage prijzen en boek meteen een reis Chili!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: