Reis.nl

Chalet

Home » Chalet
Reisorganisaties:

Chalet

Voor een heerlijke vakantie in de bergen, of u nou in de zomervakantie of op wintersport gaat, is een chalet of chaletappartement een ideaal onderkomen. De chalets in de verschillende skigebieden in Europa liggen altijd lekker dicht bij de skiliften en pistes en bieden een warme en comfortabele ‘thuiskomst’ na een dagje op de latten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een gecaterd chalet te huren, zodat u zich ook niet meer druk hoeft te maken om koken en eten; het wordt allemaal voor u geregeld zodat u volop kunt genieten van waar u voor komt; skiën!

Bij Frankrijk denkt u in eerste instantie waarschijnlijk aan een heerlijke zomervakantie met wijn en stokbrood. Maar wist u dat u er ook fantastisch kunt skiën? Er zijn een aantal prachtige skigebieden zoals Val Thorens, Tignes en Valmorel waar u een luxe chalet kunt huren waar u met uw vrienden of familie gezellig samen kunt zijn rond de open haard of even kunt ontspannen in de sauna om de spieren weer goed door te laten warmen. Ook Oostenrijk staat bekend als gezellig gastland voor de wintersport. Huur een chalet in bijvoorbeeld Konigsleiten, Mauterndorf  of Neukirchen Bramberg. En tijdens de zomermaanden is het trouwens ook goed toeven in Oostenrijk!

Houdt u niet zo van ijs en sneeuw en maakt u liever flinke bergwandelingen? Ook dan is een chalet of zomerhuisje ideaal als uitvalsbasis voor uw trektochten. In Italie, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland vindt u een prachtige natuur met schitterend berglandschap en een prachtige flora en fauna, maar ook authentieke dorpjes en een gezellige bevolking. Ook de wat minder bekende vakantielanden hebben overigens veel te bieden voor een onvergetelijke vakantie in de bergen! Denk bijvoorbeeld aan Bulgarije, IJsland of Slowakije. Kortom, Europa is een veelzijdig en mooi gebied voor uw bergvakantie!

Bekijk ook onze reizen naar:

Op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: